Tuotteet ~ Ompelimo LoimiTikki

Mitkä seikat vaikuttavat sinulla taluttimen valintaan? Koiran koko, käytös, taluttimen käyttötarkoitus vai taluttajan mieltymykset?

Talutin on taluttajan ja koiran välinen yhteys, jonka tulee olla käyttökelpoinen säällä kuin säällä. Keulakuonon kaupasta Pitävä ote ulkoiluun! kotimaisilla Grippitaluttimilla.

Oletko etsinyt juuri Sinun toiveittesi mukaista talutinta? Mikäli keulakuonon kaupasta ei valmiina sellaista löytynyt, niin valmistetaan se Sinulle mittatilauksena.

Mittatilauksena saat juuri sen pituisen ja tyyppisen hihnan kuin itsellesi parhaiten sopii, aina 25 m asti. 

klikkaa keulakuonon kaupan mittatilaussivulle.

 

LoimiTikissä valmistetaan keulakuonon kaupan Grippitaluttimet, jälkiliinat ja Möllihihnat sekä Monitoimihihnat Loimaalla, Varsinais-Suomessa, 100% käsityönä Inka Oy:n polypropeeninauhasta. Iloisten värien lisäksi nauhassa on kumiraidat, jotka antavat hyvän pidon kosteallakin kelillä, hanskoilla tai ilman. Valitsemalla keulakuonon kaupasta Grippi -tuotteen tuet kotimaista työtä!

PP-nauhaan on kudotut kumiraidat (grip) antavat hyvän pidon kosteallakin kelillä. Pehmeä, kestävä ja kevyt 3 mm paksu nauha tuntuu miellyttävältä käytettäessä, ilman hanskojakin. Grip-tuotteet saatavilla 15 mm ja 20 mm levyisenä, 8 reipasta väriä molemmissa leveyksissä. Grippitaluttimien varastomitat ovat 1.4, 1.6, 1.8, 2, 3 ja 4 m. Jälkiliina 10 m ja pitkä jälkiliina 12, 15 ja 20 m. Monitoimihihnat 3, 4 ja 5 m.

www.keulakuono.fi

Agentti M05

Agentti M05 mallisto valmistetaan Viking Snow Camo kankaasta, joka täyttää Suomen armeijan tiukat laatukriteerit.

Kankaassa on vettä ja likaa hylkivä käsittely, joten arasta väristään huolimatta, se on helppo pitää puhtaana. Pesu 60 asteessa ja rumpukuivaus sallittu.

Enstex-tyyppisenä kankaana se sopii niin vaatteisiin kuin patjapusseihin. LoimiTikin Puodissa nyt PatjaPussit, koot S – XL. Tulossa Puotiin Manttelit ja Heijastinliivit koirille.

Agentti M05 ~ Ompelimo LoimiTikki

Kierrätys ja tuunaus on nykyaikaa!

www.puoti.loimitikki.fi :ssä vaihtuva valikoima kierrätysmateriaalista valmistettuja tuotteita. Enemmän tai vähemmän kausiluontoisesti tarjolla laukkuja, pipoja, vaatteita, tyynyjä, säkkituoleja räsymatoista sekä useita muita tuotteita.

 

Puotiin tulossa pieni valikoima tarvikkeita ja kankaita.