Mitkä seikat vaikuttavat sinulla taluttimen valintaan? Koiran koko, käytös, taluttimen käyttötarkoitus vai taluttajan mieltymykset?

Talutin on taluttajan ja koiran välinen yhteys, jonka tulee olla käyttökelpoinen säällä kuin säällä. Keulakuonon kaupasta Pitävä ote ulkoiluun! kotimaisilla Grippitaluttimilla.

Oletko etsinyt juuri Sinun toiveittesi mukaista talutinta? Mikäli keulakuonon kaupasta ei valmiina sellaista löytynyt, niin valmistetaan se Sinulle mittatilauksena. 

Mittatilauksena saat juuri sen pituisen ja tyyppisen hihnan kuin itsellesi parhaiten sopii, aina 30 m asti. 

klikkaa keulakuonon kaupan mittatilaussivulle.

LoimiTikissä valmistetaan keulakuonon kaupan Grippitaluttimet, jälkiliinat ja Möllihihnat Loimaalla, Varsinais-Suomessa, 100% käsityönä Inka Oy:n polypropeeninauhasta. Iloisten värien lisäksi nauhassa on kumiraidat, jotka antavat hyvän pidon kosteallakin kelillä, hanskoilla tai ilman. Valitsemalla keulakuonon kaupasta Grippi -tuotteen tuet kotimaista työtä!

Grip-nauhaan on kudotut kumiraidat antavat hyvän pidon kosteallakin kelillä. Pehmeä, kestävä ja kevyt 3 mm paksu nauha tuntuu miellyttävältä käytettäessä, ilman hanskojakin. Grip-tuotteet saatavilla 15 mm ja 20 mm levyisenä, 8 reipasta väriä molemmissa leveyksissä. Grippitaluttimien varastomitat ovat 1.4, 1.6, 1.8, 2 ja 3 m sekä jälkiliinoissa 10 m.

www.keulakuono.fi

Vaihtuva valikoima kierrätysmateriaalista valmistettuja tuotteita. Enemmän tai vähemmän kausiluontoisesti tarjolla laukkuja, pipoja, hiusturbaaneita, vaatteita, tyynyjä, säkkituoleja räsymatoista sekä useita muita tuotteita.

Uutuudet aina ensimmäisenä facebookissa ja instagramissa.

Toisen käden tuotteet

LoimiTikki_Säkkituoli2

– Viking Snow Camo M05 kangasta metreittäin.
– Pieniä eriä kierrätyskankaita metri- ja kilohinnalla.
Kankaat on nähtävillä ompelimossa Vesikoskenkadulla Loimaalla.


Tarvikevalikoima nähtävillä kokonaisuudessaan facebookin kaupassa. Tällä hetkellä on saatavilla muun muassa kaavapaperia 50 m rullissa, terenauhaa, metrivetoketjua + lukkoja.

Kankaat ja tarvikkeet