Ompelimo LoimiTikki valmistaa keulakuono.fi:n taluttimet ja liinat sekä puolikiristävät kaulapannat. Kotimaisesta grip-nauhasta valmistetut talutushihnat ja jälkiliinat sekä kotimaisesta PP-nauhasta valmistetut pannat on tehty päivittäiseen käyttöön. 

Polypropeeninauhaan kudotut kumiraidat (grip) takaavat loistavan pidon käsineet kädessä tai ilman. Gripnauha on vain 3mm paksu ja sen pyöristetyt reunat antavat miellyttävän käsituntuman. Saatavana 15mm ja 20mm leveänä ja kahdeksassa iloisessa värissä.

Malleja löytyy niin käsilenkillisiä kuin käsilenkittömiäkin ja tietysti valikoimassa myös kahden koiran taluttimet. Pituudet 30 cm aina 25 m asti.

Asiakastoive! Keulakuonon kauppa toteuttaa asiakkaiden toiveiden mukaisia hihnoja. Jos malleista ei itselle sopivaa löydy, niin toiveen voi lähettää sähköpostilla noppa(a)keulakuono.fi tai puhelimitse 045 262 6778 (virka-aikaan), tavalliset tekstiviestit ja Signal viestit tulevat myös perille.

Puolikiristävien pantojen leveydet on 40mm ja 50mm. Panta on helppo pukea ja riisua koiralta mutta ennen kaikkea se on kevyt. Sopivan leveä panta on myös ergonominen valinta koiralle. 

Polypropeeninauha ei ime itseensä vettä, joten se on vedessä kelluvaa eli panta / jälkiliina yhdistelmä on loistava valinta vesipedoille. Tuotteiden puhdistus kostealla liinalla heti käytön jälkeen. Hihnat ja pannat voi pestä myös 40 asteessa pesukoneessa, pesupussin käyttöä suositellaan ettei metalliosat vaurioita konetta.

Käytetyt O- ja D-renkaat ovat hitsattuja. BGB tyyppinen teräshaka on prässätty. Mittatilauksiin saatavana myös pistoolilukot messinkisenä tai sinkyttynä.

keulakuonon 15 mm leveät yhdellä silmäyksellä

keulakuonon 20 mm leveät yhdellä silmäyksellä

Pidä ja pese! Ergonomiset puolikiristävät pannat

 

Kierrätys ja tuunaus on nykyaikaa!

www.puoti.loimitikki.fi :ssä vaihtuva valikoima kierrätysmateriaalista valmistettuja tuotteita. Enemmän tai vähemmän kausiluontoisesti tarjolla laukkuja, pipoja, vaatteita, tyynyjä, säkkituoleja räsymatoista sekä useita muita tuotteita.